Nyheter

Breddbudkavlen 19/6 2024

  • 16 maj 2024

Nu är det åter dags för Nissadalszonens breddbudkavle. I år är det vi i BSOK som håller i tävlingen. Funktionärer är redan utsedda så alla övriga medlemmar är varmt välkomna att delta. Anmälan görs på Eventor. Du loggar in med ditt eget id eller klubbens. Klicka sedan på "klubben" och "klubbaktiviteter" och gör en anmälan. Jag tar därefter ut jämna lag.

Mer info finns på Eventor

Undrar du över något, skicka ett mail till; arnemaria@gmail.com

Visst ses vi den 19/6.

//Arne

Håkan vann alla fyra

  • 13 maj 2024

Närke stod i fokus senaste helgen med Swedish League men inte minst nationella tävlingar i så kallade Närkekvartetten. Håkan Svensson var en av många som sprang alla fyra loppen, men en av få som vann alla fyra.

Fantastiskt: Trea i Stafettligan

  • 13 maj 2024

43, 15 och 26 var BSOK:s facit i för året nybildade Stafettligan och det var riktigt bra resultat. Då slår Linus, Emil och Axel till i Örebro och blir trea efter Ravinen och Stora Tuna, men före IFK Göteborg, Linné, IKHP, Växjö eller alla övriga lag.

Bilder från 10 -mila

  • 5 maj 2024

En av BSOK:s trognaste supporter, Mats Abrahamsson, boende i Stockholm, besökte oss under helgens 10-mila i Nynäshamn. Det blev många trevliga samtal och Mats tog kort som ni kan se här. På Klotterplanket kan ni läsa Mats reportage från 10-mila. Tack Mats!

Bäst i Småland – äntligen

  • 5 maj 2024

Det svänger om BSOK i Tiomila. Förra året diskvalifikation, men den här gången var det revanschsugna löpare som tog sig an uppgifterna. Herrarna svarade för klubbens näst bästa placering någonsin och speciellt glädjande – ingen annan Småladsklubb var före i mål.