Nyheter

Fyra guld i lång-DM

• 16 sep 2024

Eksjö SOK har arrangerat lång-DM, alltså gamla klassiska huvuddistansen. BSOK var på plats med 19 löpare och vände hem med fyra guld, ett silver och ett brons.

OL-träning hos AOK 22/9

• 11 sep 2024

AOK bjuder in oss till en OL-träning  från Bygget söndag 22/9. Läs mer på inbjudan.

Seniorerna nia i stafett-SM

• 8 sep 2024

BSOK kom till start med tre herr- och ett damlag när SM-stafetten avgjordes 8 september. Bäst lyckades som väntat förstalaget med Filip, Axel och Emil. De blev nia bland 101 lag.

Många titlar bärgades i augusti

• 2 sep 2024

EM-framgång, VM-medaljer av varje valör, sex VSM-guld och dessutom fina framgångar i stora SM och ett par DM-tävlingar.

Emil och Sara på topp-10

• 1 sep 2024

Svenska orienteringseliten var i helgen samlad i trakterna av Trosa i Södermanland där lång-SM avgjordes. BSOK hade en kvintett på plats och det blev två topp-10-placeringar.