Bra SL-lopp av Sara Ohlin

  • 23 sep 2024

Swedish League avslutades senaste helgen i Dalarna och Sara Ohlin svarade för två bra och lovande insatser. Hon blev nia två gånger om.

Tre BSOK:are var anmälda, men Axel Elmblad lämnade återbud och kvar var Sara Ohlin och August Grahn. Sara har under hela året tagit små men viktiga steg mot landets främsta i D20. Ett nytt kvitto på det levererade hon i SL-finalerna.

I lördagens medeldistans kom hon nia bland 35 deltagare och samma placering blev det i söndagens jaktstart över lång distans. De officiella totala resultaten förelåg inte då detta skrevs, men Sara låg på 13:e plats inför sista loppet.

Emil Auselius sprang inte SL-loppen utan var kvar i Göteborgstrakten där han sprang Alehofs tävling. Hans fina form står sig och det blev seger i H21 med 51 startande. Emil var 59 sekunder före tvåan.

Annars var det OK Gisles tävling som gällde för 36 medlemmar. Klubbens facit var strålande med fyra segrar, fem andra-, sju tredje-, två fjärde- och fem femteplaceringar. För segrarna stod Kristina i D60, Björn i H55, Thomas i H70 och Henric Dolfén som toppade Medelsvår 5.